Informace o sponzorství signály.cz

Základní informace pro sponzory signály.cz, o. s.

 

Kdo jsme?

Provozovatelé komunitního systému založeného na duchovních hodnotách. Projekt signály.cz je projektem mladých lidí, kteří byli sdruženi v asociaci občanských sdružení pracujících s mládeží po celé ČR. Ve svém měřítku je ojedinělým duchovním projektem takového rozsahu nejen v ČR, ale i okolních státech. Sleduje jej přibližně 55 000 lidí týdně. 14 900 je zaregistrovaných.

Lidé, kteří stojí za signály.cz jsou převážně věřící lidé, kteří svoje hlavní bohatství nemají v hmotných statcích, ale především na poli duchovním.  Drtivá většina z nás na projektu pracuje dobrovolně bez nároku na hmotnou odměnu.

Komunitní systém

Komunitní systém je současný světový fenomén – jen na nejznámějším komunitním systému facebook.com (který byl založený teprve v roce 2004) je již přes 150 000 000 uživatelů. Pod komunitním systémem se většinou rozumí webová aplikace, která umožňuje lidem si vytvořit jednoduchou osobní stránku (s fotografiemi, videi, informacemi o sobě), přidávat se navzájem do přátel, seskupovat se do skupin a následně jednoduše sledovat co ostatní právě dělají.

V čem jsme jiní než ostatní?

Snažíme se, aby čas strávený na webech spravovaných signály.cz, o. s. byl smysluplný. Ne pouhým zabijákem volného času. To si však žádá velké úsilí, které je méně vidět. Chceme také nabádat k zodpovědnému životu, proto také na www.signaly.cz neumísťujeme jen tak ledajakou lacinou reklamu.

Na signály.cz se tak hlavně soustředíme na podporu setkávání se v reálném světě (především na duchovně zaměřených akcích) a vytváření a propagaci trvalejších-duchovních hodnot.

Co po vás žádáme?

Chtěli bychom vás požádat, abyste nám pomohli pokrýt náklady na tento projekt. Vzhledem k tomu, že nás je již přes 150 aktivních spolupracovníků, je potřeba částečná profesionalizace hlavního týmu, který by naši práci více zefektivnil. Pro rok 2009 máme odhad na rozpočet přibližně 1,2 milionu korun.

Co vám můžeme nabídnout?

 

  • Podíl na dobré věci pro mladé lidi
  • Naše upřímné díky
  • Reklamu
  • Partnerství
  • Výpomoc v případě potřeby

Sponzorské balíčky

Sponzorské balíčky připravujeme, chystáme velké množství výhod pro naše sponzory (jako například umístění loga podle typu sponzoringu, certifikáty, slevy)  a přesnější informace na co které finance případně půjdou.

  • Sponzoring jednotlivých sekcí - od 7000CZK/měsíc (první měsíc 15000) 
  • Sponzoring signály.cz room (Kancelář v centru Brna pro lidi, kteří se o signály.cz starají a zároveň klubovna ke scházení pro uživatele.) - 37800/půl roku
  • Sponzoring jednotlivých věcí (např. nové stoly a židle do signály.cz room, nový server, propagační materiály...)

Kontakty

 

Jan Šedo, koordinátor projektu
[email protected], 775 907 333

signály.cz, o. s.
Kozí 684/8
602 00 Brno
IČO 22720758

 

Zobrazeno 3232×

Komentáře

HejTi

Omlouvám se, text jsem psal již dříve, když tu bylo ještě 13500 uživatelů. Číslo jsem zaktualizoval, děkuji.

David Augustýnek

To je ten rapidní nárust:D

dadinka

13 500 zaregistrovaných? mě to teda ukazuje momentálně 14 900 uživatelů...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka